Höcker Actualiteitenmiddag

Op 17 oktober 2019 vindt in filmmuseum Eye Amsterdam de Höcker Actualiteitenmiddag voor cliënten en relaties plaats. Op deze prachtige locatie met uitzicht over het IJ praten de advocaten van Höcker u bij over de spraakmakende ‘klimaatzaak’. Aansluitend brengen we u op de hoogte van de belangrijkste recente ontwikkelingen binnen onze specialisaties; u kunt daarbij zelf een onderwerp dat u interesseert kiezen uit een aanbod van seminars. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Uiteraard kan dat ook tijdens de aansluitende feestelijke borrel.

Wij verwelkomen u graag op 17 oktober 2019 in Eye!

Programma 

15.00-15.30: ontvangst

15:30-16:00: aanvang, inleiding door Koos van den Berg (advocaat van Urgenda in de ‘klimaatzaak’ tegen de Staat) over politieke processen en de kracht van het recht.

16:15-17:15: keuze uit een van de volgende seminars:

  • Ondernemingsrecht: met aandacht voor het openbare (UBO-)aandeelhouders­register, Ondernemingskamerzaken en actualiteiten in het (digitale) contractenrecht;
  • Arbeidsrecht: actualiteiten op het gebied van ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden en flexibele arbeidsrelaties, met bijzondere aandacht voor de invloed van de Wet Arbeidsmarkt in Balans;
  • Intellectueel eigendomsrecht en ICT: informatie en praktische tips over de nieuwe DSM-richtlijn, de Wet Bedrijfsgeheimen en de ontwikkelingen op het gebied van privacy sinds de invoering van de AVG.

 

17:15: borrel met hapjes

Locatie

De actualiteitenmiddag vindt plaats in het Eye Filmmuseum, één van de mooiste evenementenlocaties van Nederland. Eye bevindt zich tegenover station Amsterdam Centraal aan de overzijde van het IJ.  Met het pontje naar Buiksloterweg steekt u in drie minuten over. Indien u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage onder het Overhoeksplein.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande link of een mail sturen aan mail@hocker.nl met daarin de vermelding aan welk seminar u graag wilt deelnemen.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Höcker Actualiteitenmiddag

Wat?  Actualiteitenmiddag

Waar?  Filmmuseum Eye Amsterdam

Wanneer?  17 oktober 2019

Hoe laat?  Aanvang 15.00 uur, de borrel begint om 17.15 uur