Over Höcker

Het kan gebeuren dat u een advocaat nodig heeft. Dan wilt u worden bijgestaan door iemand waarop u kunt rekenen. Een advocaat die zich vastbijt, een advocaat die naast en voor u staat. Advocatuur is maatwerk én mensenwerk. Dat vergt expertise, precisie en een luisterend oor. Daarom geloven wij in korte lijnen en investeren wij in langdurige relaties. Wij zijn behalve uw advocaat ook uw vertrouweling. Uw partner in law.

Waar wij in geloven?

Wij denken met u mee wat de beste oplossing is. U heeft niets aan een advocaat die geheel zijn of haar eigen koers vaart, net zoals u niets heeft aan een jaknikker. Uw belang staat bij ons voorop. Op die manier kunnen wij u het best helpen. Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar.

Höcker Advocaten combineert de kennis en kunde van een groot kantoor met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT, media & marketing, algemeen belang en collectieve acties en geschillenoplossing. Wij werken voor multinationals en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland.

Wij behandelen ook zaken voor het algemeen belang. Omdat we iets willen bijdragen aan de samenleving, en omdat we nu eenmaal houden van ons vak.

Internationaal

Al jaren werken wij intensief samen met advocaten over de hele wereld. Wij zijn lid van grote internationale netwerken: Interlex Group, Transatlantic Law International, AdlawInternational en International Association of Entertainment Lawyers. Zodat u ook over de grens zorgeloos zaken kunt doen.