IE/ICT

ICT-contracten en licentieovereenkomsten zijn voor ons dagelijkse kost. Wij lossen liggende vraagstukken voor u op en voorkomen toekomstige problemen. Wij houden de privacywetgeving altijd scherp in het vizier, en vinden praktische oplossingen voor organisaties om daar op de juiste wijze mee om te gaan.

Wij staan makers en hun belangenbehartigers bij die hun rechten willen beschermen, maar ook ondernemingen die het gebruik van producten en diensten goed willen regelen of vragen hebben over zakendoen in het informatietijdperk. Wij adviseren over de beste manieren om ideeën, plannen en werken te beschermen, en helpen bij het opstellen en uitonderhandelen van maatwerkovereenkomsten. Door u zorgen uit handen te nemen, besparen wij u tijd, geld en energie.

Als procederen nodig is, staan wij ook voor u klaar. Wij deinzen niet terug voor complexe zaken over principiële vraagstukken. Wij beschikken over jarenlang opgebouwde kennis over het opzetten en uitvoeren van kostenefficiënte handhavingsstrategieën.

Bovendien werken wij voor internationale ondernemingen en maken daarbij gebruik van onze individuele netwerken voor gespecialiseerd advies in het buitenland. Via verschillende internationale netwerken kunnen op korte termijn advocaten in een groot aantal landen worden ingeschakeld.

Onze specialisten