Wat zeggen onze cliënten?

Wij werken zowel voor multinationals als voor kleinere ondernemingen en non-profitorganisaties.

Met een groot deel van onze cliënten werken wij al jarenlang samen. Dit heeft geleid tot een sterke
vertrouwensband en tot vermelding in de internationale gidsen Chambers en Legal500.

Chambers Europe 2017

I like the lawyers and the atmosphere at the office; it is not too big so we get close contact with them and I sense they have a real involvement in our practices and our concerns. I also think the firm is strong strategically."

Bart van de Giessen, managing director Sony Interactive Entertainment

Höcker is al ruim 20 jaar een belangrijke strategische partner van Sony. Höcker beschermt ons PlayStation intellectueel eigendom, denkt mee over oplossingen in commerciële conflicten en adviseert ons over arbeidsrechtelijke kwesties. We zijn daar erg tevreden over: Willem Roos en Joep Meddens zijn doortastend, kennen onze markt en leveren value for money.

Rutger Engels, voorzitter Raad van Bestuur Trimbos Instituut.

Höcker is voor Trimbos raadgever bij ingewikkelde, vaak internationale, vraagstukken. De advocaten begrijpen de problemen waar wij mee te maken krijgen goed en zijn praktisch in hun oplossingen

Between

We have cooperated with Höcker for a long time now on corporate law matters. The lawyers of Höcker are very dedicated to our interests and they have what it takes to be successful. Apart from that the human factor is decisive. Whenever we need them they are there for us.

Herbert Visser, directeur Radio 100% NL en Slam! 

Mijn ervaring met Höcker is dat ze snel en efficiënt op heikele kwesties reageren. Als ik Marijn Kingma bel met een probleem, lost zij er tien op.

Marjan Minnesma, directeur Urgenda

Urgenda werkt graag samen met Höcker’s Koos van den Berg, omdat hij net als wij op zoek is naar oplossingen. Hij denkt pro-actief mee en komt met ideeën die we zelf nog niet hadden. Bewijs: de Klimaatzaak! Top-juristen!

Nováccent

Höcker is al jaren een betrouwbare huisleverancier van Nováccent, een ICT bedrijf. Höcker levert juridisch advies en staat de organisatie bij in procedures. Daarin pakt Höcker een sturende en doorslaggevende rol

Gerro Sanders CEO Abonnementenland

Marnix van den Bergh and his colleagues at Höcker have provided valuable assistance on various corporate and employment law matters. They understand our business and we can rely on them to provide both a quick contract-check or more complex negotiations and litigation

Hester Wijminga, directeur Stichting de Thuiskopie

Thuiskopie schakelt Höcker al sinds het begin van deze eeuw in op die momenten dat het erop aan komt. Höcker voerde belangrijke procedures met als inzet het voortbestaan van het thuiskopiestelsel: eerst tegen de bevriezing van het oude stelsel en recent ter verdediging van het nieuwe. Ook voor onze governance issues komen wij bij Höcker uit. Willem Roos en Joep Meddens kennen de problematiek van het collectief beheer als hun broekzak en zijn juridisch specialisten pur sang op het hoogste niveau.

Wim van Limpt, CEO Buma/Stemra

Höcker levert uitstekende advocaten die goed thuis zijn in de entertainmentmarkt en de rol van Buma/Stemra daarin kennen. Voor ons is belangrijk dat zij goed kunnen schakelen met onze eigen juristen. Höcker’s advocaten hebben keer op keer hun meerwaarde bewezen.

Ruud Koning, CFO Etcetera

Etcetera maakt al ruim 25 jaar gebruik van de diensten van Höcker. Als een contractonderhandeling op lastige punten stuit helpt Höcker ons verder met een goed compromis. Ook bij arbeidsrechtelijke geschillen leunen we op de expertise van Höcker. Bij het (last minute) clearen van campagnes is het met Höcker snel en constructief schakelen. Zij bedenken hoe een campagne zonder kleerscheuren het licht kan zien in plaats van ons te zeggen wat er juridisch allemaal niet mogelijk is.

Tim Kuik, directeur Stichting Brein.

Höcker heeft het in huis. Wij werken al tientallen jaren met de advocaten van Höcker op het gebied van handhaving tegen structurele inbreuken op Intellectueel Eigendom. Dat gaat zelfs terug tot de voorgangers van BREIN. De altijd veranderende omgeving op dit gebied vereist een combinatie van kennis en kunde die Höcker in huis heeft.

Tony Gijswijt, directeur HR BUREAU

Höcker is voor ons een belangrijke partner, die ons met veel kennis en passie voor het vak ondersteunt. Wanneer ik Martyn of Maaike bel, wordt er snel en adequaat gehandeld. Onze dienstverlening is van nog betere kwaliteit dankzij het Höcker team!

The Legal 500 2017

Collective rights management is a strength of the team at Höcker Advocaten, which is jointly led by Jacqueline Seignette and the ‘very experienced’ Willem Roos, who has ‘detailed copyright knowledge’ and ‘leaves nothing to chance’.

Jan van der Wulp, beleidsmedewerker HRM

Stichting Bijzonderwijs werkt al vele jaren samen met Höcker Advocaten. Een samenwerking die gestoeld is op deskundigheid, snelheid en klantgerichtheid. In de afgelopen jaren hebben we met verschillende advocaten gewerkt, op dit moment al weer enige tijd met Maaike Streng, en de kwaliteit is steeds hoog.

Maartje van den Burgh, Hoofd Human Resources

Het Scheepvaartmuseum werkt sinds 2015 samen met Höcker. De snelle en deskundige manier waarop Jasper van Hulst en Mick Hurks ons bijstaan in arbeidsrechtelijke dossiers wordt door ons hoog gewaardeerd..

Ilse Griek, directeur foodwatch Nederland

foodwatch werkt al jaren nauw samen met Höcker. Höcker staat foodwatch bij in juridische procedures, en levert juridisch advies op tal van gebieden. Wij stellen het meedenken, de snelle reacties, en de warme, persoonlijke relaties altijd zeer op prijs. De kunde en expertise van advocaten als Koos van den Berg en Marijn Kingma, hebben belangrijke bijdragen geleverd aan zowel onze campagnes, als onze organisatie.

European Space Agency

Höcker provided advice to European Space Agency on corporate and employment law and received positive feedback.

1 / 18