Wat zeggen onze cliënten?

Wij werken zowel voor multinationals als voor kleinere ondernemingen en non-profitorganisaties.

Met een groot deel van onze cliënten werken wij al jarenlang samen. Dit heeft geleid tot een sterke
vertrouwensband en tot vermelding in de internationale gidsen Chambers en Legal500.

Chambers 2024 over Employment

Höcker Advocaten is a very knowledgeable and business-oriented team that offers clear and straightforward advice.

MOJO

Vanuit Mojo werken wij reeds enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Mick en Höcker Advocaten. De diverse dossiers worden altijd snel en zeer professioneel opgepakt en de communicatie hieromtrent verloopt altijd soepel.

Legal 500 2024 over Media & Entertainment

The firm is widely recognised for its media and entertainment practice.

Herbert Visser, directeur Mediahuis & Radio 

Mijn ervaring met Höcker is dat ze snel en efficiënt op heikele kwesties reageren. Als ik Marijn Kingma bel met een probleem, lost zij er tien op.

Chambers 2024 over Intellectual property

Höcker Advocaten is very reliable, insightful and hands-on.

Bart van de Giessen, managing director Sony Interactive Entertainment

Höcker is al ruim 20 jaar een belangrijke strategische partner van Sony. Höcker beschermt ons PlayStation intellectueel eigendom, denkt mee over oplossingen in commerciële conflicten en adviseert ons over arbeidsrechtelijke kwesties. We zijn daar erg tevreden over: Joep Meddens en zijn team is doortastend, kent onze markt en levert value for money.

Hester Wijminga, directeur Stichting de Thuiskopie

Thuiskopie schakelt Höcker al sinds het begin van deze eeuw in op die momenten dat het erop aan komt. Höcker voerde belangrijke procedures met als inzet het voortbestaan van het thuiskopiestelsel: eerst tegen de bevriezing van het oude stelsel en recent ter verdediging van het nieuwe. Ook voor onze governance issues komen wij bij Höcker uit. Joep Meddens kent de problematiek van het collectief beheer als zijn broekzak en is juridisch specialist pur sang op het hoogste niveau.

Samantha Janssen, inhouse counsel Buma/Stemra

De advocaten van Höcker zijn als geen ander thuis in de entertainmentmarkt en de rol van Buma/Stemra daarin. Daardoor kunnen wij snel schakelen en onze praktische wensen en de juridische mogelijkheden op elkaar afstemmen. Keer op keer heeft Höcker zo zijn meerwaarde voor Buma/Stemra bewezen.

Ruud Koning, CFO DDB Unlimited

DDB Unlimited maakt al ruim 25 jaar gebruik van de diensten van Höcker. Als een contractonderhandeling op lastige punten stuit helpt Höcker ons verder met een goed compromis. Ook bij arbeidsrechtelijke geschillen leunen we op de expertise van Höcker. Bij het (last minute) clearen van campagnes is het met Höcker snel en constructief schakelen. Zij bedenken hoe een campagne zonder kleerscheuren het licht kan zien in plaats van ons te zeggen wat er juridisch allemaal niet mogelijk is.

Legal 500 2024 over Employment

Their unique qualities are personal attention and genuine commitment, speed and incisiveness.

Tim Kuik, directeur Stichting Brein

Höcker heeft het in huis. Wij werken al tientallen jaren met de advocaten van Höcker op het gebied van handhaving tegen structurele inbreuken op Intellectueel Eigendom. Dat gaat zelfs terug tot de voorgangers van BREIN. De altijd veranderende omgeving op dit gebied vereist een combinatie van kennis en kunde die Höcker in huis heeft.

Marjan Minnesma, directeur Urgenda

Urgenda werkt graag samen met de advocaten van Höcker, omdat zij net als wij op zoek zijn naar oplossingen. Zij denken proactief mee en komen met ideeën die we zelf nog niet hadden. Bewijs: de Klimaatzaak! Top-juristen!

Legal 500 2024 over Intellectual property

The Höcker IP team is highly specialised in all fields of intellectual property.

European Space Agency

Höcker provided advice to European Space Agency on corporate and employment law and received positive feedback.

Legal 500 2024 over Dispute Resolution

The team consists of very passionate litigators who are involved in the matter at hand. Personal approach, fast analysis of the (mostly complex) issues.

Carlo de Boer, algemeen directeur SLAM! en 100%NL

Wij gebruiken Höcker voor al onze juridische vragen, en zijn heel blij met ze. Mick Hurks geeft ons altijd snelle en heldere adviezen op het gebied van arbeidsrecht, en Marijn Kingma is onze steun en toeverlaat op het gebied van mediarecht en auteursrecht. Zij kennen ons en de markt goed, en zijn deskundig en oplossingsgericht.

Gerro Sanders CEO Abonnementenland

Marnix van den Bergh and his colleagues at Höcker have provided valuable assistance on various corporate and employment law matters. They understand our business and we can rely on them to provide both a quick contract-check or more complex negotiations and litigation

1 / 17