Seminar 2 november: "Iedereen Big Brother. Wat betekent de nieuwe Privacy Verordening?"

Het kan u niet zijn ontgaan: op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in en worden de (Europese) regels op het gebied van persoonsgegevens aangescherpt. Onder de nieuwe verordening worden privacyrechten uitgebreid en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid voor het proactief omgaan met gegevensverwerking. Elke organisatie zal met deze strengere regelgeving te maken krijgen.

Op donderdag 2 november a.s. organiseert Höcker Advocaten een seminar over de AVG. Advocaten Joep Meddens en Marijn Kingma zullen de belangrijkste punten uit de verordening op een rij zetten en tips geven om uw organisatie AVG-proof te maken. Aansluitend zal advocaat Mick Hurks ingaan op een aantal arbeidsrechtelijke aspecten van de AVG. Uiteraard kunnen er vragen worden gesteld, zowel tijdens het seminar als bij de borrel na afloop.
Het seminar vindt plaats in het hartje van Amsterdam, in het Comedy Café aan het IJdok 89. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw.

Wat? Seminar Privacy Höcker Advocaten

Wanneer? 2 november 2017

Hoe laat? 16.00 – 18.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. Aansluitend borrel

Waar? Comedy Café, IJdok 89, Amsterdam