4 juli 2019 - Marijn Kingma

NFF Extended Auteursrecht met Marijn Kingma

Aankomende dinsdag 9 juli organiseert NFF Extended een bijeenkomst over auteursrecht voor filmprofessionals. Verschillende sprekers geven uitleg hoe in Nederland auteursrechten en vergoedingen voor filmmakers op dit moment zijn geregeld, welke organisaties zich hiermee bezighouden en wie er aanspraak kan maken op welke vergoedingen. Advocaat Marijn Kingma zal daarbij een presentatie geven over de verschillende collectieve beheersorganisaties in Nederland en welke vergoedingen zij uitkeren.

De bijeenkomst bestaat uit meerdere delen: in de ochtend geven experts korte presentaties over de huidige  situatie. Hierna volgt een gemeenschappelijke lunch waar de deelnemers kunnen napraten over de presentaties. Na de lunch vindt het interactieve deel plaats, waar vragen worden behandeld met de sprekers uit de ochtendsessie. Gedurende de gehele bijeenkomst en de lunch kunnen vragen worden geüpload via een app.

PROGRAMMA
9:30  – 10:00 uur:      Inloop Cinema 1
10:00 – 10:10 uur:     Inleiding door moderator
10:10 – 12:00 uur:     Presentaties
12:00 – 13:00 uur:     Lunchbuffet Foyer Cinema 1
13:00 – 14:00 uur:     Interactieve vragensessie met de sprekers, Room at the Top
14:00 uur:                  Einde bijeenkomst

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen.

Voor meer informatie over de sprekers en voor kaarten, klik hier.