30 oktober 2019 - Terugblik: Höcker Actualiteitenmiddag in Eye

Terugblik: Höcker Actualiteitenmiddag in Eye

Donderdag 17 oktober was het zover: de Höcker Actualiteitenmiddag op de prachtige locatie Eye Filmmuseum in Amsterdam. Koos van den Berg leidde op onnavolgbare wijze de middag in met zijn presentatie over politieke processen en de kracht van het recht in het licht van de klimaatzaak. De powerpoint die Koos gebruikte is hier te vinden.

Het team van arbeidsrecht praatte vervolgens de deelnemers bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden en flexibele arbeidsrelaties. Over dat laatste onderwerp wordt op donderdag 21 en donderdag 28 november een inmiddels bij velen bekende ontbijtsessie gehouden. Voor meer informatie: Ontbijtsessie ‘flexibele arbeidsrelaties’. U kunt de presentaties van de sectie arbeidsrecht hier nog eens bekijken.

Marijn Kingma hield in de parallelle sessie een quiz over de AVG; waar staan we eigenlijk anderhalf jaar na de invoering daarvan en wat mag nu wel en wat mag niet? Jacqueline Seignette zoomde in op de Wet Bedrijfsgeheimen; wat houdt die nu eigenlijk in, wat zijn bedrijfsgeheimen en waar moet je als bedrijf op letten? Joep Meddens sloot af met zijn presentatie over de nieuwe richtlijn Auteursrecht in de Digital Single Market; hoe moet dat nu met de meme’s? De presentaties van de sectie IE/ICT zijn hier te vinden.

We hebben het als bijzonder leuk ervaren zo veel van onze relaties te mogen ontvangen. Veel van die relaties gaan ver in de tijd terug, maar het is mooi om te zien dat ook de nieuwe relaties ons bij dit soort gelegenheden weten te vinden.

Mocht u nog vragen hebben over de presentaties, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Houdt u onze website en social media (LinkedIn en Twitter) in de gaten voor nieuwsberichten en aankondigingen van seminars?