5 oktober 2022 - Mick Hurks

Wij werken samen met de Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals!

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) behartigt de collectieve belangen van poppodia en -festivals van Nederland. Daarnaast streeft de vereniging naar bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector in zijn geheel en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en -festivals. Zij heeft in totaal 122 leden, bestaande uit 65 poppodia en 56 popfestivals.

Höcker Advocaten werkt al jaren voor de evenementen- en entertainmentwereld, alsmede de culturele sector. Een aantal relaties behoren al tot onze vaste cliëntenkring, waaronder het Nationale Opera & Ballet en Mojo. Over de samenwerking met Mojo: “Vanuit Mojo werken wij reeds enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Mick en Höcker Advocaten. De diverse dossiers worden altijd snel en zeer professioneel opgepakt en de communicatie hieromtrent verloopt altijd soepel.” Over de samenwerking met NO&B: “Jasper van Hulst en Mick Hurks begrijpen bovendien dat oplossingen alleen werken als ze passen bij de specifieke cultuur van onze organisatie. Dat geeft veel meerwaarde.”

De betrokkenheid bij de sector heeft al eerder geresulteerd in een samenwerkingsverband met de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK). De leden van de NAPK genieten via hun samenwerking met ons voordelen op het gebied van arbeidsrecht, onder meer in de vorm van advisering en webinars die specifiek gericht zijn op de leden van vereniging. Die samenwerking breidt zich nu uit met de leden van de VNPF!

Bent u lid van de NAPK of VNPF en heeft u een arbeidsrechtelijke vraag? Neem contact op met Mick Hurks of Manon Vermeulen.