6 mei 2022 - Marijn Kingma

Chiefs in IP/The FIPE netwerkmiddag 11 mei

Op 11 mei as. vindt het launch event van Chiefs in IP (ChIPs) in Nederland plaats. ChIPs is een internationale non-profitorganisatie met het doel om vrouwen die werkzaam zijn op het gebied van technologie, recht en beleid met elkaar verbindt. Hiermee probeert ChIPS innovatie te versnellen door diversiteit in denken, participatie en betrokkenheid. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de FIPE.

De netwerkmiddag wordt georganiseerd bij Brinkhof en gaat om 15:00 uur van start. Het programma is als volgt:

–  Toekomstverkenner en antropoloog Roanne van Voorst geeft een keynote over haar onderzoek naar verschillende soorten angst bij extreme sporters. Hoe gaan klimmers of BASE-jumpers om met angst en twijfels? En wat is een effectieve strategie voor de angst die iedereen wel eens ervaart op verschillende momenten in het leven?

–  In een paneldissucssie gaat Dorien Verhulst in gesprek met Anouk Boon, corporate patent counsel & Head IP bij Avantium, Jacqueline Schaap, partner bij Visser, Schaap en Krijger en aankomend (duo)deken in Amsterdam, Milica Antic, head of legal bij Google Netherlands,  Janneke Slöetjes, head of global public affairs bij Vinted, Fatiya Munkaila, advocaat bij Brinkhof en onze eigen Marijn Kingma. Wat zijn de uitdagingen waar zij voor hebben gestaan, of misschien wel middenin zitten? Welke methoden gebruiken zij om hun doel te bereiken? Zijn er lessen voor een nieuwe generatie?

– De middag wordt afgesloten met een borrel op het dakterras.

Aanmelden kan via chipsnl@brinkhof.com.